Camillas Lilla

Livet går fort
Den här veckan har inte riktigt blivit som jag tänkt mig. Tiden har gått alldeles för fort och jag har inte hunnit med något "bloggvänligt" alls. Jag förstår inte riktigt vart tiden tar vägen. Dagarna går in i varandra och de är inte överens med mig och mitt tidstänkande. Har dock tagit långa promenader oavsett väder och det är otroligt skönt.Jag har dock två tankar som jag processerar i huvudet just nu.

1. Sälja 3-4 av vaktelhönorna och ta bort båda av tupparna och köpa in nya ägg att kläcka nästa år och därigenom få in nytt blod och använda en av de tupparna. Dock verkar många göra sig av med djur nu, men tanke på elpriserna. Kanske en omöjlighet. Alternativt välja ut de finaste hönorna och ta bort/slakta de andra. Vi får väl se hur det blir med allt.

2. Sälja 3 av hönsen, lohmanhönorna. Allt för att spara in på hönsmat och för att de är tråkiga på något vis. De är inte alls lika roliga som de andra vi har. De är mest dryga och kaxiga. Visst värper de ägg, men jag vet ärligt talat inte om jag är så förtjust i dem. Sen tänkte jag bara ha ägg för eget behov framöver. När de fyra hönorna som vi ska ha kvar är på upphällningen så ska jag kläcka nya ägg från någon trevlig ras och spara fem hönor hade jag tänkt. Just nu är jag inne på creme legbar. Vore kul med gröna ägg känner jag.

Sen är det en del saker på gång i livet just nu, som jag kommer att berätta mer om sen. Just nu kommer jag att suga lite på den karamellen. 

Tänkte försöka tänka lite smart nu framöver, så jag har börjat laga mat och frysa in till december. Då slipper vi lägga så mycket pengar på mat då, förutom julmaten då. Försöka köpa kött och grönsaker när det är bra pris och koka grytor, soppor och annat som man kan frysa. Ska även börja julbaka snart också. Vägrar stå sista veckan innan julafton och hetsa vid spisen och ugnen. Men ska tona ner det lite iår ändå hade jag tänkt. Köpa lite mindre julklappar också. Egentligen känner jag att julen är en tid för att umgås och ha mysigt. Julen är en perfekt period att umgås med nära och kära. 

Nej ni, nästa vecka ska jag ta nya tag här på bloggen! Förhoppningsvis så kommer jag att göra mer saker då!