Camillas Lilla

Hemgjorda pizzor
Igår kväll blev det fredagsmys med hemgjorda pizzor av mig. Är lite lat så jag köper oftast färdiga pizzabottnar. Dels för att det går snabbt och dels för att min köksmaskin gått sönder av någon anledning. Annars är det enkelt att göra dubbel sats med pizzadeg och frysa ner hälften till en annan gång. Bara att ta upp och tina och använda.
Jag gjorde löjromspizzan som blivit en riktig favorit här hemma och receptet är samma som jag gjorde till kräftskivan, enda skillnaden är att jag spred ut all topping mer den här gången då det blev mer som en "vanlig" pizza och inte så strukturerat som sist. Här kommer länken till receptet:
http://lindasmatstuga.se/2017/07/16/den-godaste-lojromspizza-med-vasterbottenost/
Sen gjorde jag en annan pizza, men även den med créme fraiche som grund istället för tomatsås, älskar "Pizza Bianco"  Jag har använt det här receptet som grund (men ändrat en del) 
https://www.ica.se/recept/pizza-bianca-med-kastanjechampinjoner-hyvlad-halloumi-och-lufttorkad-skinka-719093/
Camillas Pizza Bianco
1 färdig pizzadeg
1 schalottenlök
4-5 färska champinjoner
1 stor vitlöksklyfta
2 dl crème fraiche
1/2 tsk nymald svartpeppar
1/2 tsk salt
150 g chilihalloumi
4 skivor lufttorkad skinka
2 nävar rucola  
Sätt ugnen på 200°C.
Skala och skiva löken tunt. Skiva champinjonerna. Skala  vitlöken.
Riv eller pressa vitlöken och blanda den med crème fraiche, salt och svartpeppar.
Lägg pizzabottnen på bakplåtspapper på plåten. Bred crème fraichen på pizzabottnen lägg på lök och champinjoner. 
Grädda dem mitt i ugnen tills pizzan fått en fin färg.
Hyvla under tiden halloumiosten med antingen en osthyvel eller potatisskalare. När pizzan är klar fördelar du halloumiosten, rucolan och skinkan jämnt över pizzan.
Till efterrätt blev det kladdkakemuffins med hallonsylt och vispad grädde ❤
Ni hittar mig på Instagram om ni söker på "camillaslilla"