Camillas Lilla

Omplantering av gräslöken
Har tittat länge på min stackars gräslök som försummats och trots det överlevt hela vintern i ett ganska mörkt fönster. Idag fick plantan lite kärlek och omsorg.
Ny jord, vatten och så hamnade den under växtlampan och efter en stund såg den ut att må mycket bättre. Drömmer om att ha fullt med örter inne året runt, så jag kan använda dem i min matlagning.
Har varit ute lite idag. Såg att haren gjort en visit i några av pallkragarna. Verkar som om de knaprat i sig en av mina tranbärsplantor.
Lite irriterande, men jag förstår att den är hungrig och får än en gång inse att det inte enbart är under sommaren som man har djur/skadedjur i trädgården. Vi har ju en hare som bor här som vi kallar för Gösta. Men vi tror att Gösta egentligen är en hona då vi sett mindre harar skutta runt här också.
Har även testat att ta en kortare promenad här i byn idag. Passade på när det var solsken och man kunde se vägen ordentligt. Det var Pers idé och jag tyckte att den var bra. Skönt att få känna efter hur kroppen reagerar nu efter covid-19. Det kändes som efter en vanlig förkylning. Ska ta en promenad till imorgon, vila och känna efter en gång till, sen är det dags att börja jobba känner jag. Ta tag i livet och in i det berömda ekorrhjulet igen.