Camillas Lilla

Bullbak och Snökaos
Fredag:
En jobbig dag. Har sovit dåligt natten till idag igen. Har en hemsk hosta som vägrar lägga sig. Har känt mig dålig till och från i en månad, förkylningen vägrar att ge sig. Hade lite planer idag, men ingenting gick som jag tänkte mig. Sov middag två gånger och jag orkade inte riktigt med mig själv. Gjorde hemgjord pizza till kvällsmat, sen halvsov jag under hela kvällen. 

Lördag:
En ganska lugn dag. Har städat åt fjäderbollarna och blivit arg på Sivert, så nu hänger han löst här hemma. En kyckling rymde och han skulle precis ge sig på den. Fick fram ett vrålande SIIIIIIVERT! Då blev han livrädd och sprang och kycklingen kunde räddas från idiotens uppvaktning. Kommer alltså inte att kunna släppa ut kycklingarna utan att riskera att han gör illa dem. Frågan är om någon vill ha Sivert till vuxna hönor som kan uppfostra honom eller om någon vill äta upp Sivert, så känner jag just nu. Eller om det finns något annat sätt att lösa situationen.
Kycklingarna är 5 v idag. Så de börjar på att bli lite halvstora. Älskar att flera har tofsar på huvudet. Just ja, tog bort två tuppkycklingar i fredags. Tror att jag har 4 till tuppuslingskycklingar. Tråkigt, men det är som det är. Var och hämtade foder som jag beställt ocskå. Billigare än att köpa i butik, så jag är nöjd! Ska beställa stalosan därifrån sen också hade jag tänkt. Såg att de sålde 'renfor' också, jag som älskar renar.

Söndag:
Idag blev det att åka och veckohandla, flera dagar för sent, men det har inte passat. Ytterst sällan något blir som jag tänker. Börjar ge upp drömmar, för det känns som om de aldrig kommer att slå in. Varför kämpa, och få motgångar hela tiden, när det gäller i stort sett allt man önskar och vill.
Lovade att baka bullar till Per om han bytte däcken på bilarna. Jag vågar inte använda handen fullt ut än och lyfta för tungt. Har i stort sett slutat använda skenan sedan någon dag tillbaka, men jag domnar i några av fingrarna emellanåt och det känns inte helt okej. Förmodligen är väl handen förstörd på något sätt med min tur. Hur som helst så bakade jag bullar till Per, tog några själv så fick han resten
Så gott med kardemumma, kanel och vaniljsocker i samma bullar. De blir lite lätt beroendeframkallande.
Håller fortfarande på med min lista vad jag ska baka till jul. Tänkte börja nu i november, sånfryser jag ner. Då slipper jag stressa i december! Imorgon ska jag på möte. Hoppas jag tar mig hemifrån bara med tanke på att det tydligen ska kunna bli snökaos här. Veckan ser i alla fall inte ut att bli rolig!