Camillas Lilla

Första advent och Stress
Idag är det första advent och vi valde bort julskyltningen då vi helt enkelt insåg att vi inte skulle hinna med den. Det är för mycket kvar med flytten och att hinna iordning här hemma. Jag längtar tills hela flyttkarrusellen är klar. Så vi kan släppa det. Längtar efter bara-vara-tid med familjen. Mys och trevligheter.
Allt pyntande är inte klart än, men nästan. Det fattas lite ljusstakar och pynt innan jag kan säga att vi är helt klara med det här hemma. Bära ner en massa kartonger i källaren ska också göras. De får sorteras någon annan gång. Det finns saker att göra innan årets slut. Julbord med Pers jobb, julfirande, nyårsfirande, bröllopsdag och så ska vi klämma in lite umgänge med folk som vi gillar mellan allt det också.
Har gjort ett redigt storkok idag också. Det blev gulashsoppa på grytkött som jag skar i mindre bitar. 1 kilo kött, 2 liter vatten. Imorgon kommer mina föräldrar hit och hjälper till med flytten och jag ville bjuda på något riktigt gott och värmande. Ska baka bröd imorgon, nu vill jag mest sova.
Vi var till Borlänge igår och handlade lite saker som fattades, gardinstänger, snöskyffel, gardiner, tavelramar, och då när vi var inne i en butik så hittade vi något (för oss) nostalgiskt. Nämligen 'Loranga'. Det drack man ibland som barn och det är inte ofta man ser de flaskorna i butikerna.
Imorgon är det bara att slänga sig in i mya veckan och se vad den har att erbjuda!