Camillas Lilla

Påskblommor och Nya sådder
Fick för mig att börja göra lite påskfint här hemma. Köpte hem lite gula blommor igår som jag planterade i en kruka idag. Ska lägga dit lite träull och något mer "påskigt" innan jag är helt klar. Tror att det kommer att bli ganska bra när jag är helt klar sen
Per var iväg i tidags och lämnade blod, då fick han med sig persiljefrön hem. Inte så konstigt då man behöver järntabletter när man lämnat blod. Passade på att sätta de fröna idag. Det är så gott med färsk persilja. 
Bredsådde ett par krukor med gyllenbär. Tänkte dela med mig till en vän OM jag lyckas få dem att gro. Hennes hade fortfarande inte tittat upp, så jag chansar och ser vad som händer
Den ryska dragonen hade växt på sig och fått fyra bladpar. Kände att det var lika bra att plantera om dem i varsin kruka. Nu har jag inte räknat hur många som grott, men i grova drag blev det mellan 25-30 plantor. Sen när de blivit större får vi se det riktiga "slutresultatet".
Av mina sex dahliaknölar har fyra fått skott. Hoppas verkligen på att de är friska och inte har knippe. Nu väntar jag bara på de andra två. De har ju fått rötter, så de borde börja titta upp när som helst.
Köpte äntligen en aloe vera-blomma igår. Halva priset. Har velat ha en sådan blomma i många år, men det har aldrig blivit av. Tänkte använda den om jag bränner mig i solen/på brännässlor och annat otäckt.