Camillas Lilla

Urladdning och Arbete
Idag har det äntligen blivit en rejäl urladdning! Åska och ösregn, naturen behöver regn och vi behöver en friskare luft efter den här tryckande värmen som varit ett längre tag. Jag vill slippa vara svettig 24 timmar om dygnet.
Vi var ute i trädgården och höll på att fixa. Per höll på att  trimma gräset och klippa gräsmattan. Jag plockade  jordgubbar, smultron och ägg i hönshuset.
Medan Per fortsatte med gräsmattan så började jag att sätta upp nät mot baksidan av gården.
När jag hade hållt på att spika i mälor och klippa bort vassa kanter i nätet så kom en blixt, sedan sprakade det i luften innan världens åsksmäll kom. Jag blev väldigt rädd och skrek till. En sådan där laddning i luften har jag aldrig känt förut. Åskan slog ner 360 meter härifrån, så det var inte så konstigt att smällen blev så hög. Sen kom regnet, men det gjorde inget. Jag ville gå in efter åsksmällen, så nu har vi varit inne ett tag och det har verkligen ösregnat emellanåt. Äntligen en anledning till att inte göra något alls, utan bara vara. Vi har suttit i  fönstret ut mot uteplatsen, under markisen och tittat ut och fikat lite. Ikväll blir det att sova tidigt.