Camillas Lilla

Aldrig mer
Idag var vi in till Borlänge och fixade det sista innan nya året gör sitt inträde. Vi köpte en sådan där åkmatta till hela familjen, men snön försvann ju på ett dygn, så det lär nog dröja innan vi kan åka till någon pulkabacke.
 
Jag bytte ut allt smink, fick hjälp av ett trevligt butiksbiträde, köpte även nytt sminkborttagningsmedel. Det är inte ofta jag sminkar mig och fixar till mig så jag kan villigt erkänna att jag inte kan något om smink överhuvud taget. Men jag gillar att klä upp mig och försöka sminka mig.
 
Vi köpte även mat till nyår. Kostade på oss varsin entrecoteköttbit. Tänkte göra en potatisgratäng och ett kryddsmör med chili, vitlök och persilja. Kommer även att göra en liten tomatsallad. Ska göra en enkel pannacotta med hjortronsylt till efterrätt. 
 
Hade glömt hur det var att åka in till stan under mellandagarna. Tyckte synd om Per som följde med frivilligt. Vi blev lika stressade och slut båda två av den här trippen. Folk och bilar överallt, mycket trafik. Kokhett inne i butikerna. Det är inte mänskligt att åka in på mellandagsrean, aldrig med om jag/Vi inte absolut måste. Det slutade med att vi rusade genom ICA Maxi innan vi åkte till MAX och åt varsin halloumiburgare, då slapp jag laga mat i all hast. Vi kom inte hem förrän efter 18. Har plockat med det vi handlat och tagit det lugnt. Har en del att ta itu med, ska börja om en stund hade jag tänkt. Men just nu är soffan fantastisk.