Camillas Lilla

Dåligt väder
Idag är vardagen tillbaka till det vanliga ekorrhjulet. Regnet har öst ner med jämna mellanrum och dessutom har det åskat. Det var ingen idé att påbörja något i trädgården heller på grund av vädret. Det enda som blev gjort var att jag tog bort blommorna på rabarberna. Smultronplantorna har börjat blomma otroligt fint. Jag tror att vi kommer att få mycket smultron iår också.
Allåkerbären blommar också så otroligt fint i sina rosa blommor, de har också börjat skicka ut revor. 
Kul när växterna trivs och förökar sig, sen spar man mycket pengar på det då man slipper köpa så otroligt många plantor, visst tar det lite tid, men det är det värt.
Har kollat till Dora och kycklingen ett par gånger och hon skyddar den på ett bra sätt. Tror inte att det är några fler kycklingar i äggen som ligger under henne. Ska ta dem imorgon och lysa dem. 
Har gjort rent åt vaktlarna och de växer så det knakar.Nu är de inne i en "skrikperiod" under natten. Men de utvecklas väl fort och går igenom olika faser. På lördag räknar jag alla som en vecka gamla.
Tomatplantorna i fönstren levererar massor av cocktailtomater och de är så goda när de är solvarma. Vi har kunnat äta tomater sedan sista april och än producerar plantorna mycket och dessutom har fler blommor börjat komma.
Jag har hela nio plantor som förser oss med färska tomater! Såg att jag måste plantera om dahliasticklingarna då de fått så otroligt fina rötter.
Har så mycket funderingar och tankar kring min odling och hur jag vill utveckla det. Fick ännu fler tankar och idéer efter kursen. Ska köpa en bok att skriva ner tankar och idéer i, så jag inte glömmer.