Camillas Lilla

Välkommen 2022 och Sista paketet för år 2021
Idag är det sista året på det här året och jag kände att jag ville sammanfatta 2021 lite snabbt.
Jag ÄR nöjd med det här året. Vi har haft fullt upp trots covid-19. Lite jobbigt med alla restriktioner dock. Men jag väljer att lyssna på den myndighet vi har. Vi kan inte förneka att många blivit drabbade på ett eller annat sätt. Jag har valt att vaccinera mig och det står jag för. Skulle alla vaccinera sig så skulle vi kanske inte behöva ha sådana restriktioner som vi har. Skulle folk dessutom följa dem så hade problemen inte varit lika stora. Jag hoppas på ett bättre år nästa år när det gäller covid-19.
Vi har hunnit med semester på västkusten och det var underbart och härligt. Skönt att få komma hemifrån och byta miljö under en vecka. Man uppskattar det man har hemma mer när man åker bort. Sen uppskattar jag härliga upplevelser enormt mycket. Minnen att tänka tillbaka på. 
Vi har utvecklat trädgården ännu mer mer fler växter och land. Jag har dessutom kommit in på en trädgårdsutbildning, ska bli spännande att se vart den tar mig åt för något håll i livet. Välkomnat vaktlar till oss. Tyvärr blev det inga celadonvaktlar, då kläckningen misslyckades och de vaktlar som överlevde kläckningen dog. Får försöka nästa år igen.
Vi har hunnit med att umgås mer med andra människor om än med lite mer distans än vanligt. Tyvärr har vi inte hunnit med så mycket fiske iår som vi velat. Dock har vi plockat mängder av svamp och bär. Flera kilo av både trattkantareller och vanliga gula kantareller. Vi har plockat jordgubbar och hallon i Västerby. Plockat lingon och blåbär i skogen. Kunnat plocka lökar, örter, potatisar, lite bär och tomater i trädgården. Plockat hönsägg och vaktelägg i hönshuset/hönsgården. 
Jag är tacksam för Per, för att han uppmuntrar mina intressen och hobbisar. Att jag får vara den jag är. Kommer jag med någon idé så hoppar han på tåget och han hittar ta mig tusan på lösningar på allt. Att vi delar på matlagningen här hemma och ja, han skämmer bort mig på många sätt och jag ser mig sedd. 
Hade kanske velat gå på fler loppisar och letat fynd. Haft en rejäl familjemiddag här hemma och haft råd att köpa gård. 
Idag kom dessutom årets sista paket med Early Bird. Känns härligt när de hänger paket på brevlådan tidigt på morgonen och man får meddelande om det. Skickade ut Per då han ändå var närmare brevlådan än mig.
Perlit, plantetiketter, märkpenna, jordskopa och fyra sorters frön.
▪︎Huvudsallat - Apache
▪︎Smultron- Mignonette
▪︎Bataviasallat - Lollo Rosso
▪︎Sötfärnkål - Finale
Färnkål blev jag förtjust i då vi gjorde en färnkåls- och äppelsallad till en rätt med fisk och potatis, Kallrökt lax med senapskräm, rostade potatisskivor och en färnkåls- och äppelsallad till uppesittarkvällen. Det var en riktigt god kombination med äpple och färnkål. Man borde kunna göra mycket gott med färnkål. Men nu ska jag sluta "babbla" och önska Er 
 
ᴱᵗᵗ ᵍᵒᵗᵗ ˢˡᵘᵗ ᵖå ᵈᵉᵗ ʰäʳ åʳᵉᵗ ᵒᶜʰ ᵉᵗᵗ ᴳᵒᵗᵗ ᴺʸᵗᵗ Åʳ.  🎉
 
Var rädda om er ikväll, då det blir en morgondag imorgon.