Camillas Lilla

Hej Jultomten!
Nu råkar det vara såhär att jag tänker vara jobbig och önska mig saker fast jag är vuxen, kanske egoistiskt av mig, men då må det vara så. Men jag tror på den magi som omgärdar dig. Jag tror på magin som finns runt jul och jag tror på godhet (fast jag kan vara som jag är då människor irriterar mig på olika sätt, ibland får jag nog precis som alla andra, jag orkar inte vara snäll då folk ljuger, skvallrar och pratar bakom min rygg) 
 
♡ Först och främst önskar jag att alla som jag älskar av en eller annan anledning får vara friska och må bra. Det känns ännu viktigare i en tid som denna när man inte vet vem som drabbas och hur illa ställt det blir för dem som drabbas av covid-19. Men självklart önskar jag även att de slipper drabbas av annat "ont"
 
♡ Sen önskar jag att världen och samhället blir en bättre plats att leva i. Att all egoism, allt våld och allt annat negativt försvinner. Att vi människor kan börja ställa upp för varandra och hjälpa varandra i både glädje och sorg. Att man kan känna sig trygg ute i samhället. Att vi kan stärka varandra och inte bara trycka ner varandra. Att vi kan stå enade när det stormar bland oss. Ensam är inte stark, men som en grupp kan vi vara starka och påverka.
 
♡ Sen önskar jag att jag och Per får våra drömmar uppfyllda. Vi har en djup önskan som vi vill ska införlivas och den tror jag att du vet om. Den är den viktigaste önskan vi har just nu. Sen finns det andra. Vi drömmer ju om att bo på en gård och bli solskensbönder (låter trevligare än månskensbonde) Ha lite fler djur, odla och pyssla. Få leva ut våra drömmar helt enkelt. Vi är ju rastlösa båda två men på våra olika sätt,  vi vill ha saker att göra och då att få göra och utveckla saker för våran egen skull vore underbart.
 
Det var allt snälla Jultomten och jag vet att det finns de som har det värre än mig så jag har inga större förhoppningar om att jag ska få något av det jag önskar mig.
 
ꪑꫀᦔ ꪜäꪀꪶⅈᧁꪖ ꫝäꪶડꪀⅈꪀᧁꪖ𝕣
 
ᥴꪖꪑⅈꪶꪶꪖ