Camillas Lilla

Julen närmar sig
Hittade en till "jultidning" som jag köpte igår. Tyckte om den. Härligt att få inspiration till mer än att baka och laga mat.
 
 
Tycker om sådana här tidningar/magasin. Den hade ett fint reportage om en tjej och hennes sambo som bodde i ett gammalt hus och inredde med gammal stil. Så fint. Jag vill också! De hade även en stickbeskrivning på en väldigt fin kofta. Just nu önskar jag ännu mer att jag kunde sticka! En vacker dag kanske jag lär mig!
 
 
Igår blev det en sväng till Borlänge efter jobbet. Hämtade mitt "pysselpaket" från Panduro. Ska julpyssla i helgen med hen som jag är kontaktperson åt och det fattades lite saker, men jag tror att jag fått tag i det som jag behöver. Ska bli skönt att släppa fram kreativiteten lite. Passade även på att fixa en plastgran. Är för lat för att dammsuga granbarr jämt och hålla koll på vattningen, tydligen 12 års garanti om man ska tro på det som stod. Köpte även adventsljusstakar, ska försöka fixa upp allt i helgen så det är klart sen. Kan jag dricka glögg och äta pepparkakor med ädelost på!