Camillas Lilla

Odlingshylla och Städning
I fredags kom mina frön till snittblommorna som jag ska plantera sen. Nu hoppas jag på att jag får till det här! Har en ide för vart jag ska sätta blommorna, sen får vi se OM det fungerar praktiken.
Var in till Borlänge igår och veckohandlade. Passade på att köpa en hylla på Jula, i plast. Funderade på att köpa en annan hylla först, då jag egentligen försöker fasa ut plast hemma. MEN ibland är plast bra. Lätt att göra rent, det gör inget om man spiller vatten eller det kommer jord på hyllplanen. Man får inte ha mer än 20 kilo per hyllplan, men så mycket jord kommer jag inte att komma upp i. Skulle det här fungera så kan det bli en hylla till framöver. Lätt hylla att bära undan när man inte använder den!
Passade på idag att städa hos vaktlar och höns, så skönt att få det gjort! Det är inte lika roligt att städa åt dem när det ösregnar eller snöar, sådana dagar önskar jag att jag kunde ha dem i en ladugård. Tänk vad skönt att slippa blåsten, sön och regnet i nacken och iskalla händer.
Har haft en skön dag ute idag. Först promenad på sjön, sen korvgrillning ute och sen städade jag ur bilen och som jag skrev här ovan, städade åt vaktlarna och hönsen.
Håller på med ett syprojekt här hemma. Får se OM det blir bra, då tänkte jag visa upp det här. Men det tar nog ta ett tag innan det blir klart då jag inte är någon hejare på att sy och jag har väldiga krav på mig själv, samtidigt som jag inte vill vara för snabb och misslyckas. Jag har en bild i mitt huvud hur jag VILL att det ska se ut, sen får vi se om den kommer att stämma hyfsat överens med verkligheten.
Såg att det kommer att bli ganska varmt (för att vara vinter) några dagar framöver. Ska försöka passa på att vara ute så mycket som jag hinner.