Camillas Lilla

Rabarberchutney
Idag blev det att koka rabarberchutneyn som jag tänkt göra i ett par dagar. Den har så härligt rökig smak och är supergott till grillat. Däckade på soffan igår vid 20 på grund av denna värme. Varken huvud eller kropp orkade. Idag har det varit svalt och det har varit så skönt. Idag känner jag mig som mig själv igen.
Receptet kommer från:
Rabarberchutney 
600 g rabarber 
2 rödlökar
1 röd chili
4 dl socker
1 msk ingefära 
1 tsk salt
1 krm svartpeppar 
Ansa och skär rabarbern i ca 2 cm stora bitar. Skala, halvera och skär löken i tunna skivor. Dela, kärna ur och finhacka chilin.
Lägg alla ingredienser i en kastrull tillsammans med salt och peppar.
Koka upp och låt småkoka utan lock ca 20 minuter. Rör då och då. Häll upp i en väl rengjord glasburk. Sätt på ett lock. Förvara i kylen.