Camillas Lilla

Dahliafrossa och Hönsbilder
Det kommer att bli dahliafrossa iår och allt kommer att gå i lila toner och lite åt det rosa hållet. Har en perfekt plats att sätta dem på i trädgården. De kommer att bli synliga och förhoppningsvis växa sig stora. Vore trevligt med lite buketter inomhus.



Har umgåtts lite med hönsuslingarna idag. De värper på trots att de snart är tre år. Funderar fortfarande på att byta ut de. Men har svårt för att göra mig av med Dora och Dagny då de är så speciella, sociala och roliga. De andra två, Hönapöna och Ärtan, skulle jag lätt kunna göra mig av med, då de är flaxiga, osociala och rädda och dessutom elaka mot Dora och Dagny. Jag har fortfarande ett par månader på mig och fundera. Dagny låg i värpredet och värpte när jag var där.
Dora ville inte fastna på bild idag, men däremot Hönapöna och Ärtan och de har otroligt fina fjädrar just nu.
Såg att fågelinfluensan hade slagit till i Skaraborg hos en hobbybesättning där de flesta dött och resten fick avlivas, så nu är den på gång. Följer SVA, för att hålla mig uppdaterad, så det lär dröja innan våra höns får komma ut igen.
Har städat hos vaktlarna och inne hos den var det full fart! Vårkänslorna spirade. Är så glad att även de värpt nästan hela vintern! Ena tuppen hade tagit sig högst upp på hyllan. Har bara sett det en gång och det var förra året
Imorgon börjar återligen en ny vecka. Ska åka och handla lite odlingssaker, inredning, djurmat, lagerhyllor och backar. Vi håller på för fullt att försöka få ordning i källaren då vi inte riktigt haft tid att ta tag i det förrän nu. Längtar efter att få iordning hela huset. Resten av dagen tänker vi ta det lugnt här hemma.