Camillas Lilla

Balkongodling
 
Det grönskar fint på min balkong nu. Helt fantastiskt att det växer så det knakar. Det är riktigt fullt där och det känns bra. Mycket att vattna nu när det är så varmt, såg att det skulle kunna bli över 30 grader plus nästa vecka, så då får man väl fixa dropp åt stackarna (skojar). 
 
Var in till Hedemora idag och fixade passerkort till jobbet och passade även på att åka ner på Granngården och köpa mer jord! De hade nämligen 5 säckar för 100 kronor, så det blev dubbelt upp. Ska göra iordning en till pallkrage kom jag fram till, men örter. Örter kan man aldrig få för mycket av.och speciellt inte när man tycker om att laga mat. Åkte hem till mig innan jag åkte till mamma och pappa och jorden fick ligga kvar i bilen och när jag kom och satte mig i bilen efter några timmar så luktade det så äckligt (vad är det med mig och dofter?).
 
Hemma hos mamma och pappa vattnade jag mina odlingar (glömde såklart att ta kort) och sedan kom jag äntligen ihåg att köpa myrr och ta med det dit. Så idag attackerade jag myrorna, får se om och hur bra det här tar. För jag avskyr pissmyror, de är så elaka och bits och jag är rädd för att de ska förstöra mina odlingar i mina lådor. Tycker att myror kan hålla sig i skogen för allas trevnad.