Camillas Lilla

☆Sista dagen 2020☆
Idag är en dag att reflektera på. Vad har hänt under året? Vad har varit bra? Vad har varit dåligt? Hade något kunna göras annorlunda? Vad kan man utveckla? Vad vill man uppnå? Vilka drömmar ska man göra verklighet av? Vad kan man vänta med? Vad är rimligt att genomföra? Finns tiden till det man vill göra? Tänker man sig för innan man bestämmer sig för vad man vill genomföra?
☆♡☆
☆♡☆
Året som gått har verkligen haft sina sidor, både bra och dåliga. Till de bra sidorna är att vi fått låna en bit mark där vi bor och där har jag kunnat odla och fixa. Jag har förökat plantor, köpt in fler plantor och odlat. Två favoriter är de rosa amerikanska blåbären, den andra är de gula hallonen.som är riktigt goda. Sen har jag fått skaffa höns igen och det har jag drömt om i flera år, ända sedan jag fick göra mig av med de jag hade då. Per har fått bygga och konstruerat och jag har sett hur kul han tycker att det är. Vi har varit ute och fiskat, ute i skogen och plockat både blåbär och lingon och lite svamp men tyvärr hittade vi inte så mycket svamp som vi ville ha, men det var ju så varmt under sommaren.
☆♡☆
 
Det som har varit värre är covid-19, så tråkigt när hela ens liv och umgänge med andra människor påverkats så mycket som det gjort iår. På ett sätt har det varit skönt och det är att man inte känt sig tvingad att vara social, vi har haft mycket tid för varandra. Sen är det tråkigt att allt varit inställt som man har velat vara på, till exempel marknader och mässor. Jag har inte heller varit in i affärer om jag inte behövt det, så det är tur att man kan beställa både fröer och växter via internet, då jag  inte länge går runt och tittar vad som finns, utan köper det allra mest nödvändiga innan jag går ut från affärerna så fort som möjligt. Tråkigt när man inte kan fråga om det man köper, utan får läsa på så gott det går. Det blev inte heller av att åka på den planerade semestern. Men förhoppningsvis blir den av nästa år istället.
☆♡☆
Vi ser i alla fall fram emot ett 2021 och hoppas på att det blir ett bättre år. Att vaccinet gör att vi kan börja leva ett mer normalt liv igen. Men jag tror att livet aldrig kommer att bli som vanligt igen om ni förstår vad jag menar. Det här kommer att forsätta och även sätta spår i vår vardag. De planer som finns är att börja odla i större skala på en bit mark som Per har men även låta några vaktlar flytta hit till oss. Så vi har att göra även om den sociala distanseringen kommer att fortsätta.
☆♡☆
Så i det stora hela har det varit ett ganska bra år ändå
☆♡☆
Drömmen om att bo på en gård kommer att fortsätta gro. Drömmen om fler djur likaså. Drömmen om att alla nära och kära ska få vara friska och må bra. Drömmen om att vi ska få ha ett lugnt och harmoniskt liv.
☆♡☆
Med de här orden vill vi önska Er alla ett riktigt 
 
☆꧁Gott Nytt År och välkommen 2021꧂☆