Camillas Lilla

Nyårsafton 2017
Nyårsaftonen är en dag full av reflektioner över vad som hänt under året. Både bra och dåliga saker som jag reflekterat över. Jag har förlorat mycket och vunnit mycket. Det finns saker som jag saknar och inte saknar. Livet är som ett vågbräde, men det är ytterst sällan som vågbrädet väger jämt. Det brukar vara ett överslag på ena sidan.
 
Jag saknar mina djur jag hade (hönsen, vaktlarna och kaninerna) fruktansvärt mycket fortfarande. Bikupor skulle ha tillkommit den här kommande sommaren och prat om får var det inom några år. Saknar en trädgård att pyssla i och att få odla. Saknar att bo i ett hus med utrymmen. Saknar att ha saker att göra hela tiden. Det var inte alltid kul, men man var trött i kroppen och somnade lätt på kvällarna. Känner mig rastlös i många avseenden just nu och det vill jag komma ifrån.
 
Brukar aldrig ge nyårslöften, då de är till för att brytas. Jag kommer däremot att önska mig något vid tolvslaget, men det är inget jag kommer att delge någon annan. Utan det kommer jag att behålla i hjärtat.
 
Må ni få en trevlig nyårskväll full av glädje och glitter med god mat och i goda vänners lag. Lova inget, utan önska det ni önskar i djupet av era hjärtan istället, det känns finare än lova något som man ändå inte kan hålla!
 
2018 här kommer jag och jag har bestämt mig för att på ett eller annat sätt att göra det här till MITT år!