Idag provade jag att laga pastarätten Marco Polo och jag skulle vilja påstå att den blev riktigt god. Supernöjd mwd tillagningen för att vara första gången jag som jag gjort den här rätten och jag gjorde mycket på "fri hand". Hittade inte ett riktigt recept så jag mixade ihop från olika recept.

Min Marco Polo 4 port
400 g grytbitar
1 lök
2 stora vitlöksklyftor
1 stor burk hela champinjoner
Salt
Peppar
3 dl matlagningsgrädde
Persilja
Västerbottenost
1. Skär grytbitarna i ca 1×1 cm stora bitar.
2. Hacka löken och oressa vitlöken
3. Stek champinjonerna tills de fått lite färg. Tillsätt lök, vitlök och stek en stund. Tillsätt köttet. Salta och peppra. 4. Stek tills köttet fårr en fin färg.Tillsätt matlagningsgrädden. Låt koka ihop. Smaka av och krydda mer om det behövs.
5. Servera med pasta, strö över persilja och västerbottenost. Mums.