Snabbpizza

Igår kväll gjorde jag snabbpizzor här hemma. Gjorde något liknande fast på Hönökaka när jag hade hemkunskap under högstadiet. Jag tycker att det är riktigt gott. Vi åt varsin istället för varma mackor under kvällen.
 
 
Sätt ugnen på 225°
 
Pizzabotten: Tortillabröd, Hönökaka eller Polarbröd. (Fungerar säkert prima med annat lite tunnare bröd också)
 
Pizzafyllning: Tomatsås, tomatpuré, ketchup, salsa eller créme fraiche (kryddad med vitlök, salt, peppar)
 
Topping: Skinka, rökt kalkon, champinjoner, lök, paprika, räkor med mera. Ost överst.
 
Kryddor: Oregano, salt, peppar
 
In i nedre delen av ugnen i ca 3-4 minuter. Enklast är att kolla när pizzan ser klar ut.
 
Jag använde tortillabröd, ketchup, rökt kalkon, oregano, bergssalt, peppar och riven ost. Men man är fri att mixa som man vill. Det blir lite man-tager-vad-man-haver-hemma-pizza.
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: