Camillas Lilla

Krabbfiske och rökta räkor
Det här kommer att bli sista natten på campingen. Både vemodigt och lite skönt att få komma hem imorgon. Hela förmiddagen tog vi det lugnt i tältet då det blåste ganska ordentligt. Skönt efter gårdagen. Vi behövde vila lite. Mitt på dagen åkte vi in till Strömstad för att handla lite på ica till imorgon och framförallt för att köpa rökta räkor. Har sagt till Per att man inte har varit på Västkusten förrän man ätit rökta räkor.
När vi kom hem till tältet igen så blev det att ta det lite lugnt innan vi lagade mat. Per gjorde iordning fiskesakerna. Sen gick vi till en liten hamn som fanns nära campingen för att fiska. Tyvärr blåste det så mycket att det var svårt att kasta ut dragen. Draget blåste många meter åt fel håll på grund av att det blåste så mycket. 
Vi gav upp fisket och fiskade efter krabbor istället. Barnsligt roligt måste jag säga. Vi fiskade med korv. Krabborna var envisa och kämpade för att få tag i korven. De var som små ettriga kamphundar. De höll i korven med ena klon, klippte av korvbitar med den andra och försökte dra ner korven i havet med hjälp av stretande ben och envishet.
På vägen tillbaka till tältet plockade vi snäckor efter stranden. Tänkte köpa en ram på ikea och limma lite.
När mörkret började att lägga sig över campingen tog vi fram de rökta räkorna, aiolin, smöret och baguetten. Hur gott som helst.
Nu ska vi försöka sova, så vi tar oss upp imorgon, då vi ska på ett sista äventyr innan styr kosan hemåt.