Camillas Lilla

Full fart i lingonskogen
Idag är det min-sluta-tidigt-dag. Skickade meddelande hem om att jag var superhungrig. När jag kommer hem så står Per och fixar pastasallad som vi ska ha med ut i skogen. Jag har en väldigt bra man ❤ När salladen är klar, vi har bytt kläder och sprayat oss med myggmedel så packar vi in oss i bilen och åker till skogen för att plocka lingon. Det var så fint väder så det var riktigt härligt att vara i skogen. Först hittade vi knappt lingon, men sen så!
Men vi hittade även svamp efter vägen, både kantareller och trattisar. Vi bestämde att vi inte skulle leta svamp idag, men när man springer på dem så passar man på .
Väl hemma igen har det varit fullt upp. Det blev en del bärrensande. Det var så mycket blåbär mellan lingonen att det blev några deciliter av det med.
Det är som jag säger till Per, istället för att lägga mycket pengar på skogsbär, så går jag själv gärna ut i skogen med picknick och får frisk luft samtidigt som jag fyller våra bär- och svampförråd.
Kvällen har gått så fort när jag rensade alla bär, lagade mat, bytte vatten till hönsen och vaktlarna ute samt plockade deras ägg. Diskade ut en del disk, körde igång diskmaskinen. Gjorde rent hos vaktelkycklingarna och bytte mat och fyllde på vatten. Vattnade mina ätbara växter jag har inne. Plockade undan lite, torkade av diskbänkar. In i duschen och nu ska jag alldeles strax sova.