Camillas Lilla

Sista april
 
Ikväll är det kvällen när brasor ska tändas, marschaller ska brinna och fyrverkerier ska täcka himlavalvet. Allt för att skrämma bort häxor och välkomna våren. Tycker synd om alla djur som blir livrädda av raketerna som smäller. Önskar att de kunde uppfinna tysta raketer, för det är ett extremt fint skådespel att titta på. Tyvärr är det grått och blåser kallt så jag kommer att nöja mig med att sitta hemma och uggla. Försöka rycka upp mig och ta tag i mitt liv.
 
Jag ville att det här skulle bli mitt år, men det känns som om det är så långt bort. Är vid vägskäl igen när det både gäller jobb och annat. Hur mycket ska man chansa och hur mycket ska man satsa, hur mycket ska man göra bort sig? (miljonfrågan) Vart kommer jag att befinna mig i livet efter sommaren? Jag har ingen aning om jag ska vara ärlig. Jag kan ju inte sitta här hemma och vänta på att något ska hända, det är knappast så att livet kommer och knackar på och har en lösning som en dörrförsäljare "Men hörrudu, vad sägs om ett komplett paket med ett fast jobb, en gård, man, barn och så slänger vi in lite djur i också. Men bestämmer du dig nu så får du även livslång lycka och en helt ny dammsugare på köpet, och inte nog med det, du får även städhjälp varje vecka resten av livet" Öhhh, ja tack. Nej, det fungerar inte riktigt så.
 
Hittade den här ensamma krokusen när jag var till mitt förråd och röjde runt idag.Tycker om krokusar väldigt mycket. Fina färger. Har även fortsatt att plantera om här hemma idag. Tomatplantorna har fått egna krukor. Nu ska jag bara olja in balkongen innan jag flyttar ut jordgubbar/smultron/örter. ka ta det någon dag då det är lite varmare. Ska i alla fall göra rent hela balkongen imorgon hade jag tänkt, så jag kan sätta ut utemöblerna.