Camillas Lilla

Sista april
Idag är det sista april, vädret har varit väldigt växlande idag. När solen skiner och det är vindstilla så är det jätteskönt men så fort det blåser eller är mulet så är det iskallt. Längtar efter lite värme. Har massor av växter som måste sättas ut. Vi firade med att grilla entrecote och till det hade vi hasselbackspotatis, kryddsmör, grillad majs, champinjoner och sparris.
I kryddsmöret använde jag egenodlad dill, persilja och gräslök. Kryddade med lite chiliflakes, flingsalt och grovmalen svartpeppar. Pressade i ett par vitlöksklyftor.
Bakade ju en blåbärspaj igår som vi åt idag och den blev hiskerligt god, serverade den med vaniljsås.
Mamma och pappa var förbi också, och lämnade lite ölkorvar, en vitlökskorv och en grönpepparkorv som är gjorda på rådjurskött och vildsvinskött. Är väldigt tacksam och glad över det. Som tack fick de lite ägg, några tomatplantor och några salladsplantor. Sen har jag/vi inte hunnit med så mycket mer. Det var kul att få prata med mamma och pappa en sväng. Maten tog sin tid att göra och sen har jag jobbat under dagen. Tiden går så fort att man inte riktigt hänger med. Men nu vill vi att våren kommer!