Idag har jag provat något jag aldrig ätit förut och det var så gott att jag kommer att göra det igen och igen. Såg receptet för någon dag sen och jag blev riktigt sugen på att prova. Jag tycker om både lax och tacos. Hittade recpetet här; http://www.jennysmatblogg.nu/category/fiskratter/ Rätten heter "Laxtacos med mango och koriander".

Men jag är som jag är så jag gjorde om rätten lite, är inte sådär överdrivet förtjust i koriander. Hoppar helst över den om jag ska vara helt ärlig.
Så här är rätten på mitt sätt
1 st portionslaxbit
1/4 paket fisktacokrydda
olja
½ lime (skal+saft)
1 liten Morot
1 dl tärnad mango
½ liten rödlök
flingsalt
chiliflakes
peppar
creme fraiche
2 st mjuka tortillabröd
1. Sätt ugnen på 225 grader, ringla lite olja på en plåt. Lägg portionsbiten där. Strö över fisktacokryddan. In med laxen i ugnen tills den är klar (mellan 15-30 minuter, beroende på om laxen är tinad eller fryst)
2. Skala moroten och skär i minimala strimlor (gott när det är lite tuggmotstånd), strimla löken och zeista limeskalet.
3. Blanda mangon, moroten, rödlöken och limeskalet i en skål. Pressa över limesaften från en halv lime. Salta, peppra och strössla över lite chiliflakes..
4. Fördela fisken i två tacobröd, Fördela över grönsakerna och klicka över ett par teskedar creme fraiche på varje tallrik. Sen är det bara att äta!